Cunoaste oameni noi in vederea unei relatii de prietenie sau casatorie!Alatura-te acum complet gratuit pe reteaua sociala Uiuiu!Cunoaste oameni noi in vederea unei relatii de prietenie sau casatorie!

FAQ

Cum pot sa-mi editez profilul?

Accesati pagina Setari. Pe pagina "Editati Informatii Profil" veti putea sa editati detaliile profilului dvs., setarile de confidentialitate, sterge/suspenda contul.

Cum pot trimite un mesaj privat unui utilizator?

Exista doua moduri in care puteti trimite un mesaj privat catre un utilizator: 1) Dati clic pe pictograma "Mesaje" (plicul aflat in partea de jos, in dreapta) si selectati meniul "Compuneti". In campul "Destinatar", tastati numele de utilizator al membrului caruia doriti sa-i trimiteti mesajul. 2) De pe pagina de profil a membrului selectat puteti sa dati clic pe butonul Trimite-i Mesaj.

Am sters accidental un mesaj, il pot recupera?

Dati clic pe pictograma "Mesaje" (plicul aflat in partea de jos, in dreapta) si selectati meniul "Cosul de gunoi". Acesta va afisa toate mesajele pe care le-ati sters. Alegeti ce mesaj vreti sa recuperati, bifati si dati clic pe "Restaureaza". Acum mesajul selectat va fi din nou in casuta "Primite".

Imi pot pastra permanent mesajele pe site?

Pentru a economisi spatiul de pe serverul nostru si pentru a ne asigura ca site-ul ruleaza in conditii optime, mesajele vechi vor fi eliminate periodic.

Un membru ma hartuieste, ce pot sa fac?

In cazul in care un membru al site-ului va hartuieste, puteti bloca acel utilizator. Accesati pagina de profil a utilizatorului si apasati butonul "Blocheaza". Daca problema continua, va rugam sa contactati un moderator al site-ului.

De ce a fost anulat contul meu?

Contul dvs. poate fi desfiintat din cauza unei incalcari specificate in "Termeni Folosinta". Daca considerati anularea contului dvs. o eroare, va rugam sa contactati un moderator al site-ului.

De ce nu pot accesa toate functiile din site, iar starea contului meu spune: spre aprobare?

Moderatorul site-ului, verifica fiecare profil vizavi de respectarea termenilor si conditiilor site-ului, inainte ca acesta sa fie activat pe site. In functie de numarul cererilor existente, acest proces poate dura pana la 24 de ore.

De ce nu ma pot conecta la contul meu?

Este posibil sa fi tastat gresit parola sau sa aveti tasta CAPS LOCK apasata. Incercati sa tastati parola cu CAPS LOCK off. Daca acest lucru esueaza din nou, puteti solicita o noua parola accesand link-ul parola uitata. Parola noua va fi trimisa la adresa de email furnizata atunci cand v-ati inregistrat