Cunoaste oameni noi in vederea unei relatii de prietenie sau casatorie!Alatura-te acum complet gratuit pe reteaua sociala Uiuiu!Cunoaste oameni noi in vederea unei relatii de prietenie sau casatorie!

Distribuie si Prietenilor-click

Cand iubesc iubesc total. Daca te-am iubit pasional sa stii ca acum te iubesc matur.
Iubirea-i sadita in inima noastra, intelepciunea vine cu varsta, orgoliul, egou-l, acestea nu dispar singure, este necesar sa le constientizam si tine sub control. Dincolo de diferente, acolo in esenta noastra suntem la fel si suntem creati sa fim impreuna, sa aducem fiecare ce are mai bun pentru a fi de folos tuturor.
NOI putem impreuna mai mult decat putem face singuri.

Cand iti dai seama ca iubirea este in inima ta, te gandesti apoi la fiintele ce ti-au aratat cum este iubirea asta a ta (parinti, iubiti/iubite, copii), incepi sa le apreciezi si iubesti mai mult. Sentimentele amestecate de nesiguranta, de teama si neincredere ce iti opreau inima sa mai bata nu-si mai au rostul. Love is everywhere (iubirea este peste tot) pentru ca... este sadita in inima ta!

Tu esti o fiinta evoluata si vei castiga batalia cu tine. Permite-mi sa-ti spun ca te iubesc, impreuna alaturi de cei asemenea noua haide sa contribuim la o lume mai buna.

Iubita mea este o artista. Iubita mea iubeste oamenii. Iubita mea este un spirit evoluat. Iubita mea este prietena mea si-mi intuieste gandurile. Te pup iubito!